Nieuws

Kunsttours in Rotterdam

trainingstraject-museumgids-voor-kunstacademiestudenten-cbk-885x603

Sculpture International Rotterdam biedt (in samenwerking met BKOR of andere partijen) rondleidingen langs de kunst in de openbare ruimte van Rotterdam.

De Coolsingel: de (verdwenen) historie van Rotterdam in 1000 meter straat, kunst en ornamenten
Een rondleiding over de Coolsingel, door kunstenaar Wim Konings, om de twee weken op zondag (start op Blaak, bij het werk De verwoeste stad van Ossip Zadkine). Aanmelden: coolsingeltour@gmail.com. Vermeld in de mail de gewenste datum en het aantal personen.

De Coolsingel: de (verdwenen) historie van Rotterdam in 1000 meter straat, kunst en ornamenten
Een rondleiding over de Coolsingel, door gids Marly Weemen, om de twee weken op vrijdag. Start op Hofplein/Weena: bij de beelden van Willem de Kooning. Aanmelden: marly@timelessrotterdam.com. Vermeld in de mail de gewenste datum en het aantal personen. Voor meer informatie of last-minute wijzigingen (bijvoorbeeld bij slecht weer) verwijzen we je graag door naar de facebookpagina van InSpace Rotterdam.

Instaptour Kunst & Architectuur (BKOR in samenwerking met OMI)
Een speciale wandeling leidt langs de kunst in het naoorlogse Rotterdam.

De Kunst en Poëzieroute (SIR en BKOR in samenwerking met de Bibliotheek Rotterdam)
Download de app Rotterdam Routes en volg de Kunst en Poëzieroute: daarin nemen Stadsdichter Hester Knibbe en kunstenaar Gyz La Rivière je mee langs de Rotterdamse beeldencollectie, terwijl je luistert naar de gedichten speciaal geschreven voor deze route.

  • Geen aankomende evenementen gevonden.