Melanchotopia – tot 27 nov. 2011

Commission van Erik van Lieshout – een van de werken uit de collectie van Sculpture International Rotterdam – is te zien tijdens de groepstentoonstelling Melanchotopia van Witte de With, centrum voor hedendaagse kunst.

De tentoonstelling waarbij meer dan veertig internationale kunstenaars hun werk tonen op verschillende locaties in de stad, is nog te zien tot eind november. Commission wordt getoond in het centrum Rotterdam.info aan de Coolsingel (www.rotterdam.info).

Andere kunstenaars in de groepstentoonstelling zijn o.a. Lawrence Weiner, Monica Bonvincini, Sven Augustijnen en Arnoud Holleman.

Gedurende de tentoonstelling en daarna tot 31 december is Witte de With’s tentoonstellingsruimte het epicentrum van Melanchotopia. De projecten, die verspreid over de hele Rotterdamse binnenstad te zien zijn, worden hier grafisch in kaart gebracht. Een aantal kunstwerken en installaties is ook in het epicentrum te zien én het is de locatie voor verschillende lezingen, artist talks en andere evenementen.

Naast informatiecentrum is Witte de With uitgerust met een boekwinkel en een auditorium voor het randprogramma van lezingen en artist talks. Hier is ook de tentoonstellingsgids met plattegrond verkrijgbaar. Het uitgebreide educatieve programma voorziet in rondleidingen, kunstconfrontaties en een speciale audiotour voor Melanchotopia.

Kijk voor meer informatie op www.wdw.nl

Publicatiedatum: 12/05/2015