WINTERSE COOLSINGEL-TOURS

Tours: 17 december, 30 december, 14 januari, 27 januari
Locatie: Coolsingel, Rotterdam

In december en januari biedt Sculpture International Rotterdam weer rondleidingen over de Coolsingel met architectuurgids Marly Weemen. Centraal in deze wandeling staan de topstukken uit de collectie van SIR, wederopbouwkunst, architectuur en tientallen ornamenten. De Coolsingel als Monument toont in 1,5 uur tijd verleden, heden en de ongewisse toekomst van deze boulevard, waar kunst, architectuur en ornament een rode draad vormen. De tour overkoepelt fictief deze unieke boulevard tot Monument en is onderdeel van Eerbetoon aan een Avenue, het meerjarenprogramma voor de Coolsingel.

Data
Deelnemers kunnen zich aanmelden voor rondleidingen op zaterdag 17 december, vrijdag 30 december, zaterdag 14 januari, vrijdag 27 januari om 16.30 uur. Verzamelen op de stoep voor het Stadhuis, Coolsingel 40.

Aanmelden
De eigen bijdrage voor de deelnemers is € 5,- per deelnemer, te voldoen contant voor aanvang (graag gepast betalen). Vanwege het beperkte aantal plaatsen (max. 12 personen per tour) wordt u gevraagd te reserveren door het sturen van een mail naar marly@timelessrotterdam.com. Vermeld in de mail de gewenste datum en het aantal personen. Voor meer informatie of last-minute wijzigingen (bijvoorbeeld bij slecht weer) verwijzen we je graag door naar de facebookpagina van Marly Weemen: InSpace Rotterdam.

Publicatiedatum: 19/12/2016